Zašto odabrati nas kao svog zubara u Zadru?

Zašto odabrati nas kao svog zubara u Zadru?

Odabir zubara često se može činiti kao vrlo težak korak. Odabrati modernu stomatološku polikliniku ili manju ordinaciju. U ovom članku vam donosimo odgovore zašto odabrati naš centar dentalne medicine kao vašeg zubara (stomatologa).

  • Iskustvo

Već preko 20 godina brinemo o zubima mnogih pacijenata. Tokom 20 godina usavršili smo razne tehnike, posjetili mnoge edukacije kako bi danas mogli primjenjivati najsuvremenije metode za liječenje naših pacijenata i kako bi mi mogli postati vaš izbor zubara iz Zadra.

  • Suvremeni materijali i tehnologije

Materijali i tehnologije se razvijaju iz godine u godinu. Primjerice implantati koji se ugrađuju kao zamjena za zub koji nedostaje već su u upotrebi čitav niz godina i svake godine tehnologija napreduje pa tako danas imamo različite vrste zubnih implantata od različitih proizvođača. Kako bi pacijentima iz Zadra i drugih krajeva Hrvatske i svijeta pružili najbolju stomatološku uslugu, biramo upravo najmodernije materijale i primjenjujemo najmodernije tehnologije.

  • Preporuke naših pacijenata

Možda i ono najbitnije, svakom pacijentu pristupamo individualno i zato danas imamo velik broj zadovoljnih pacijenata koji su nam najbolja preporuka za sve buduće pacijente. Tražite zubara u Zadru? Najbolji odgovor smo mi, a to potvrđuju naši mnogobrojni pacijenti.

zubar zadar